رنو مگان آر اس تروفی | Renault Megane RS Trophy

    رنو مگان RS تروفی، هاچبک سریع رنو رسماً رونمایی شد

    ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
     

    رنو طبق قولی که سال پیش و در زمان معرفی نسخه عادی مگان RS داده بود اکنون از قوی‌ترین نسخه رنو مگان RS با نام رنو مگان RS ترافی رونمایی کرد. پیشرانه 4 سیلندر 1.8 لیتری توربوشارژ این خودرو با قدرت 296 اسب بخار جایگزین نسخه استاندارد که قدرت آن 276 اسب بخار می‌باشد شده است. گشتاور تولیدی پیشرانه نیز از 390 به 400 نیوتون متر در حالت گیربکس دستی رسیده که در صورت استفاده از گیربکس دوکلاچه اتوماتیک سفارشی این گشتاور به 420 نیوتون متر افزایش می‌یابد.

    رنو مگان آر اس تروفی | Renault Megane RS Trophy
    تغییرات مگان RS ترافی تنها به پیشرانه محدود نمی‌شوند زیرا رنو در این خودرو به‌صورت استاندارد از شاسی یکسان با مدل Cup، دیفرانسیل لغزش محدود مکانیکی Torsen و سیستم تعلیق اسپرت و خشک استفاده کرده است. این هاچبک فرانسوی از رینگ‌های 19 اینچی آلیاژی و لاستیک‌های بریجستون پوتنزا S001 سود برده و از سال 2019 نیز به‌صورت سفارشی می‌توان رینگ‌های 19 اینچی متفاوت با 2 کیلوگرم وزن کمتر در هر رینگ را سفارش داد. این رینگ‌ها با لاستیک‌های بهتر بریجستون پوتنزا S007 همراه خواهند شد.

    رنو مگان آر اس تروفی | Renault Megane RS Trophy
    در پشت چرخ‌ها دیسک‌های ترمز بای متریال جدیدی قرار دارند که در هر چرخ باعث کاهش وزن 1.8 کیلوگرمی شده و با کالیپرهای ترمز قرمزرنگ برمبو همکاری می‌کنند. ازآنجایی‌که مگان RS تروفی دارای شاسی Cup است بنابراین جذب شوک آن 25 درصد قوی‌تر بوده و فنرها نیز در مقایسه با مدل استاندارد RS با شاسی اسپرت 30 درصد کیپ‌تر می‌باشند. همچنین میله‌های ضد لغزش نیز 10 درصد سفت‌تر شده‌اند.

    همانند مدل استاندارد، تروفی دارای سیستم فرمان پذیری چهارچرخ بوده و چرخ‌های عقب در سرعت‌های پایین در خلاف جهت چرخ‌های جلو می‌چرخند و در سرعت‌های بالا همان جهت را به خود می‌گیرند. مشتریان با پرداخت هزینه بیشتر می‌توانند صندلی‌های ریکارو با طراحی به‌روزتر را تحویل بگیرند. این صندلی‌ها که پوشش آلکانترا دارند 20 میلی‌متر به سطح زمین نزدیک‌تر شده‌اند تا تجربه رانندگی اسپرت تری ایجاد شود. همچنین قابلیت تنظیم ارتفاع این صندلی‌ها در مقایسه با مدل RS استاندارد بیشتر است.

    رنو مگان آر اس تروفی | Renault Megane RS Trophy
    ازنظر عملکرد رنو تنها به انتشار اینکه تروفی جدید به گیربکس 6 سرعته دستی مجهز است بسنده کرده و البته باید گفت شتاب صفرتا 100 کیلومتر در ساعت این خودرو 5.7 ثانیه است که یک‌دهم ثانیه کمتر از مدل RS بوده و حداکثر سرعت آن نیز به 260 کیلومتر در ساعت رسیده است. این هاچبک 1419 کیلویی در دنده سوم می‌تواند طی 3.1 ثانیه از سرعت 80 به 120 کیلومتر در ساعت برسد. با قدرت بیشتر و گیربکس پیشرفته‌تر یعنی دوکلاچه، مگان RS تروفی سریع‌تر هم خواهد بود.

    رنو مگان آر اس تروفی | Renault Megane RS Trophy
    رنو مگان RS ترافی جدید که توسط تیم رنو اسپرت و با همکاری نیکو هاکنبرگ توسعه‌یافته از اواخر سال جاری در اروپا عرضه خواهد شد. پیش‌ازاین شایعاتی در مورد اینکه رنو سعی دارد تا با مگان RS تروفی جدید، رکورد خودروهای دیفرانسیل جلو را در پیست نوربرگ رینگ بشکند نیز شنیده‌شده است که در حال حاضر این رکورد متعلق به هوندا سیویک تایپ R با زمان ۷ دقیقه و ۴۳.۵ ثانیه است.

    منبع: Motor1


    عضویت در خبرنامه ساره خودرو

    دفتر مرکزی: بلوار نلسون ماندلا (جردن) خیابان ناهید شرقی پلاک 35 طبقه اول ساره خودرو
    امور داخلی: 22014955-021
    امور پشتیبانی: 22044945-021
    اعتبارسنجی: 26290446-021
    واحد مالی: 22016193-021
    شعبه سعادت‌آباد: سعادت‌آباد آسمان پنجم شرقی پلاک 35 ساره خودرو  تلفن: 74436000-021
    شعبه فرجام: بزرگراه رسالت خیابان فرجام غربی بعد از چهارراه حیدر خانی پلاک 642 ساره خودرو  تلفن: 77221057-021

    آخرین کاتالوگ‌های خودروها

    © 2014 - 2023 تمامی حقوق این وب‌سایت برای ساره خودرو اطمینان محفوظ می‌باشد. طراحی شده توسط حمید احمدی